Hacı Nuri Makbule Yeşilmen İlkokulu

Vizyon: VİZYON Öğrenci ve veli memnuniyetine değer veren, sürekli kendini geliştirerek fark yaratan, diğer eğitim kurumlarının örnek aldığı, milli ve manevi değerlerle donatılmış; mutlu, nitelikli ve ahlaklı bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Misyon Sahip olduğu değerleri paylaşabilen, ufku geniş, kendisi ve çevresi ile barışık, iyi iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip bir dünya insanı yetiştirmektir.

Başarılar: 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKOKULLAR ARASI İSTİKLAL MARŞINI OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİSİ ,İL İKİNCİLİĞİ, 2016-2017 VE 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETM YILINDA İKİ YIL ÜST ÜSTE İLKOKULLAR ARASI SİYER BİLGİ YARIŞMASINDA İLÇE VE İL BİRİNCİLİKLERİ 2018-2019 İL GENELİ YAPILAN İLKOKULLAR ARASI SİYER BİLGİ YARIŞMASINDA %86,69 İLE İLK 500´E ENÇOK ÖĞRENCİ YERLEŞTİRMEDE İL BİRİNCİLİĞİ.

Saatler: GİRİŞ-07:20 ÇIKIŞ-17:10
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0